Англійська для моряків

 
19 серпня 2021
Англійська для моряків
Море, божевільні світанки і заходи сонця, різноманітність країн і гідний заробіток. Це все може запропонувати професія моряка. Але, щоб потрапити в ряди «жителів морів» одного бажання замало. На всіх судах Ви зустрінетеся з необхідністю володіти англійською мовою. Англійська для моряка - це не додаткове знання, а обов'язковий атрибут в роботі.

Для чого потрібна англійська мова моряку.

Причин, чому Ви повинні знати іноземну мову при вступі на судно багато, ми виділили основні з них:
  1. Тільки знання англійської дозволить Вам спілкуватися з усім
  2. екіпажем, так як працювати з Вами будуть люди з різних країн.
  3. Всі інструкції, технічні карти та інша супутня документація, в основному, складена англійською мовою.
  4. Робота моряка передбачає зупинки в різних країнах. Щоб відчувати себе комфортно і мати можливість купити собі чашечку кави, необхідно володіти міжнародною мовою.
Для кар'єрного зростання англійська буде просто необхідна, так як тести, які проходять моряки при переатестації або підвищення на посаді, складені англійською мовою.

Що ми пропонуємо для Вас.

Ми розуміємо, наскільки англійська мова є важливою для моряка. Неважливо, чи хочете Ви вступити на судно або отримати підвищення, вивчаєте мову з нуля або у Вас є якась база знань. Ми запропонуємо програму спеціально для Вас, враховуючи усі аспекти Вашої роботи, Ваших бажань і початкових знань.

Як працюють наші курси:

У нас Ви можете підібрати курс, який відповідає Вашій професії. У нього буде включено технічні елементи, необхідні для роботи. Кожна наша програма, крім технічних елементів, оснащена курсом розмовної англійської, який допоможе Вам у спілкуванні з екіпажем. Кожну програму ми адаптуємо під Вас. Під ваші початкові знання і Ваш бажаний рівень. Ми працюємо за сучасними методиками і якісною сучасною літературою. У нас Ви знайдете як групові, так і індивідуальні заняття для моряків. Ми віримо, що вчитися ніколи не пізно. І допоможемо опанувати Вам англійську мову в будь-якому віці.

Ми цінуємо Ваш час.

У сучасному світі, все біжить дуже швидко, і часу на все не вистачає. На жаль, в цей список, найчастіше, входить і самоосвіта. Ми розуміємо це, тому план занять розробляється індивідуально для Вас. Професійні викладачі грамотно розподілять навантаження ваших занять. З нами ви не витратите ані хвилини свого часу даремно.
Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах