Французька мова. Які книги вибрати?

 
22 грудня 2023
Французька мова. Які книги вибрати?

За якими книгами найкраще вивчати французьку мову? Якщо Ви хочете вчитися якісно, серйозно підійдіть до вибору не лише педагога, а й підручників.

Якщо вчитель пропонує Вам навчатися не за оригінальними виданнями, якщо викладач не практикує з Вами розмовну мову на заняттях, якщо він не слухає аудіо на уроках, від такого «фахівця» сміливо відмовляйтеся. Які ж французькі підручники варто вчителю обрати для навчання?

В даний час існує кілька оригінальних видавництв, серед них хочеться виділити "Cle International" і "Hachette". Вони спеціалізуються на посібниках для дітей та дорослих. Наприклад, "Cle International" випустило такі чудові книги як "Zig Zag" та "Pixel", а "Hachette" створило посібники "Alter ego+" для дорослих. Вони є лідерами для вивчення французької мови. Причина проста: грамотно підібрані теми, забезпечені аудіо доріжками, граматичними вправами. Тексти цікаві для читання, топіки цікаві для обговорення. А що ще потрібно для якісного вивчення французької мови? Програма структурована за рівнями, від нуля до просунутого.

Підручники для найменших містять не лише аудіо файли з пісеньками, віршами, але також матеріали для творчості: малюнки, картинки, наліпки. Якщо Ви прагнете ще більше урізноманітнити уроки для малюків, Вам варто застосувати іграшки або ляльки на уроках для ігор, які могли б спілкуватися з малюками французькою мовою.

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах