Польська для школярів

 
22 грудня 2023
Польська для школярів

Якщо Ваша дитина збирається вступати до університету в Польщі або ж хоче вчитися в школі в цій країні, їй просто необхідно освоїти польську мову для школярів. Які підручники ідеально підійдуть? Заняття найкраще проводити за підручниками "Krok po kroku junior". Матеріали призначені для дітей віком від 10 років і старше. Теми грамотно підібрані для цієї вікової категорії, містять топіки та аудіо файли, актуальні для молодих студентів.

Якщо Ваш син (дочка) вже перейшов до старшої школи, то йому краще навчатися за посібниками "Krok po kroku", які створені для дорослої аудиторії. Для того, щоб діти змогли якісно підготуватися до вступу до ВНЗ або до школи, їм потрібно насамперед отримати знання загальною польською мовою, а для цієї мети ці книги підходять. Далі варто підготувати дитину безпосередньо до шкільної програми, тобто пройти з ним ази лексики з географії, математики, фізики, щоб у Польщі учню було легше адаптуватися до нового мовного середовища.

Переїзд на нове місце проживання-це завжди стрес для дітей будь-якого віку, тому переїжджати необхідно вже в той момент, коли дитина володіє мовою мінімум на рівні А2. Вчителю з дітьми варто також відпрацьовувати на заняттях діалоги польською, програвати різні побутові ситуації, такі як "У магазині", "У кафе", "У ресторані". Таким чином, маленькі студенти можуть бути готовими до того, що в Польщі вони не розгубляться в незнайомій ситуації та зможуть знайти застосування своїм знанням.

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах