Тематичні уроки у мовному центрі

 
22 грудня 2023
Тематичні уроки у мовному центрі

Багато центрів вивчення англійської мови часто запрошують дітей на тематичні уроки, присвячені Хеллоуїну, Різдву або Новому році, Великодню та 8 березня. Буває батьки запитують: чи варто приходити на ці свята? Іноді діти самі не хочуть йти на ці заходи, думаючи, що нічого цікавого вони там не дізнаються. Чи так це? Спочатку давайте розберемося як проводити ці уроки, щоб вони несли користь, розвивали.

Розглянемо приклад тематичного заняття, присвяченого Хеллоуїну. Особливу роль організації події грає прикраса аудиторії. Необов'язково витрачати велику суму грошей на декор. Ваша фантазія допоможе Вам!

1. Давайте як мінімум зробимо гарбуз. Для цього знадобиться гарний гарбуз із супермаркету. Виріжте очі, намалюйте страхітливий рот. Підійде гарбуз і з паперу. Його можна купити у будь-якому магазині для хобі або змайструвати своїми руками.

2. Крім того, рекомендується прикрасити приміщення іншими атрибутами, такими як привиди, жучки, павуки. Все це можна створити самому вдома із підручних матеріалів. На урок зберіть групу учнів одного віку, щоб учням було комфортно.

3. Радимо підібрати студентів за рівнем знань.

4. Вчителю слід знайти різноманітні розваги для дітей. Звичайно, всі вони повинні бути присвячені Хелловіну. Наприклад, можна скласти кросворд на тему, розгадати загадки англійською мовою, діти можуть збирати пазли з малюнків на тематику свята.

5. Потрібні також рухливі розваги. Для цього педагогу буде потрібен атрибут. Наприклад, діти можуть повеселитися на конкурсі "Мумія". Для проведення його потрібно запастись рулонами туалетного паперу. Юні студенти обмотують себе на швидкість, перемагає той, хто найкраще себе обмотав.

6. Безпрограшний варіант-це конкурс з мітлою або часником. Діти під музику передають один одному мітлу відьми або часник вампіра. Коли мелодія зупиняється, одна людина виходить з гри. Перемагає той гравець, котрий залишився наприкінці без предмета. Звісно, інтернет повний різних інших конкурсів.

Ви також можете вигадати розваги самі, застосувавши свою творчість. Намагайтеся, щоб юні студенти не просто повеселилися, а й винесли для себе щось нове. Запишіть з дітьми незнайомі слова з топіку "Хелловін", попросіть дітей їх вивчити. Запропонуйте приготувати на святковий урок якусь презентацію англійською мовою. Тоді це заняття буде проведене з користю. Ну а найголовніше, це подарунки. Не потрібно багато вкладень: лише солодощі або дрібні корисні призи. Дітям буде дуже приємно!

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах