Вивчаємо іспанську мову з нуля

 
22 грудня 2023
Вивчаємо іспанську мову з нуля

Hola, гаряча красива Іспанія. Якщо ви вирішили долучитися до цієї чудової культури, варто почати з вивчення іспанської мови. Іспанська дуже гарна. Останніми роками це оцінили дедалі більше людей. Іспанська піднялася за популярністю на третє місце, її випереджають лише англійська та китайська. Особливість цієї мови полягає у простоті її вивчення. Володіння іспанською мовою допоможе Вам відчути Іспанію зсередини, а не просто як спостерігач.

Навіщо вивчати іспанську мову?

  • Якщо Ви просто любите цю країну та хочете долучитися до її культури.
  • Якщо Ви хочете оцінити книги або кінематограф Іспанії іспанською мовою. Можливо, Ви відкриєте новий світ для себе в культурі Іспанії та іспаномовних країн.
  • Знання додаткової мови завжди прикрашає людину. А процес вивчення іспанської досить простий.
  • Якщо Ви вирушаєте на відпочинок або роботу до Іспанії або Південної Америки (більшість жителів там спілкуються саме іспанською мовою), знання іспанської мови полегшить Ваше спілкування.
  • Якщо Ви перекладач або поліглот і вирішили урізноманітнити свою діяльність додатковою мовою, іспанська стане відмінним варіантом.

Латиноамериканські країни швидко розвиваються. Останнім часом вони стають важливими комерційними партнерами для багатьох країн. У зв'язку з цим висока ймовірність, що одного разу Вашим бізнес-партнером або замовником стане іспаномовна частина населення.

Іспанську мову використовують як розмовну понад 21 країна світу, а це понад 380 мільйонів людей.

Вивчити іспанську мову з нуля можна у будь-якому віці. Після проходження одного курсу з викладачем високого рівня Ви зможете природно та невимушено спілкуватися з носіями мови. І ми маємо таких фахівців. Для відпочинку в іспаномовних країнах Вам знадобляться мінімальні зусилля для вивчення мови, оскільки набір слів, який Вам потрібен, невеликий. Хоча ми впевнені, що, почавши вивчати цю пристрасну мову, Ви закохаєтеся в неї і не зможете зупинитися. Ми запропонуємо Вам сучасні програми навчання, які будуть повністю відповідати Вашим кінцевим потребам. Перед тим, як запропонувати Вам програму навчання, ми обов'язково врахуємо:

  • чи є у Вас якісь базові знання іспанської мови;
  • які мови Ви знаєте на момент початку навчання;
  • час, за який Ви хотіли б вивчити мову та розподілимо навантаження відповідно до Ваших побажань;
  • Вашу кінцеву мету.

Наші викладачі, складаючи програми навчання, відібрали лише найкращі та якісні методики, перевірені досвідом. Окрім якісного навчання, у нас Ви отримаєте емоційну підтримку на шляху до своєї мети, гарну атмосферу та розуміння з боку викладачів.

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах