Як обрати курси іноземних мов?

 
19 серпня 2021
Як обрати курси іноземних мов?

Як вибрати курси для вивчення іноземної мови? Сьогодні існує величезний вибір. Реклама на кожному кроці не залишає Вам шансу, і Ви берете трубку і набираєте номер телефону. Але давайте все ж проаналізуємо, що підійде саме для Вас? Це ж Ваші знання, давайте розбиратися, які там вчителі. Отже, як же нам зрозуміти, які викладачі саме у школі, якій Ви віддали перевагу?

КРИТЕРІЇ ДЛЯ ВИБОРУ ВЧИТЕЛЯ ТАКІ:

  1. Учитель повинен мати вищу філологічну або педагогічну освіту. Адже погодьтеся, що набагато простіше людині з мовною освітою пояснити Вам, що таке дієслово, іменник, ніж людині з технічною освітою. Викладач-філолог на уроці англійської знаходиться у своїй стихії.
  2. Викладач зобов'язаний добре володіти мовою. Як це не дивно, але дуже багато педагогів сьогодні не можуть похвалитися хорошими знаннями. Багато хто з них навчалися на контрактній основі в університеті, де при добрих знаннях можна було б вчитися і на бюджеті. Деякі просто не мають здібностей до мов, тому їх рівень не найкращий. Як же особисто Вам зрозуміти, який учитель хороший? Методом виключення. Якщо Вам не пояснюють граматику, не наводять приклади, не спілкуються з Вами достатній час на уроці іноземною мовою шляхом побудови діалогів, то таке викладання Вам точно не потрібно. Найголовніше, фахівець не робить помилки на уроках. Адже його знання англійської просто бездоганні.
  3. Професіонал використовує на уроці тільки оригінальні підручники іноземних видавництв. Для викладання англійської дуже підійдуть такі видавництва як Pearson, Cambridge, Oxford. Однак саме краще серед них це, звичайно, Pearson. Це видання випускає підручники для дітей і дорослих, забезпечені не тільки аудіо, але і відеоматеріалами, іграми, цікавими темами для обговорення. Адже вивчати мову має бути перш за все цікаво для Вас!
  4. Викладач зобов'язаний бути ввічливим, приємним у спілкуванні. Нікому не хочеться навчатися з учителем, який ставить погані оцінки, немов у школі. Звичайно, вчитель не повинен бути занадто добрим, строгість потрібна. А інакше Ви просто можете ледачити і нічому не навчитеся. Однак все у міру.
  5. Якщо Вас цілком влаштовує педагог, якщо він відповідає критеріям, що вказані вище,то, швидше за все, цим курсам варто віддати перевагу. Також, звичайно, не менш важливою є цінова політика. Часто буває, що вартість навчання сильно завищена, а якість кульгає. Порівняйте ціни у місті, можливо, з Вас хочуть взяти більше, ніж потрібно. Ну, і останнє, це атмосфера. Придивіться, чи є в аудиторіях ремонт, чи не будете Ви сидіти в класах з поганою стелею і старими вікнами. Це, звичайно, дрібниця, але насправді це говорить про ставлення господаря мовного центру до клієнтів. Якщо клієнти йому важливі, він буде для них старатися. Мова не про євро ремонт ультра рівня, але як мінімум стіни чисті, вікна нові, лінолеум не стирчить в різні боки і не має дірок. Ну, Ви й самі все розумієте.
Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах