Що таке експрес-курс і навіщо він потрібен?

 
22 грудня 2023
Що таке експрес-курс і навіщо він потрібен?

Людей, які бажають вивчити іноземну мову миттєво, багато. На жаль, не винайшли носія для людського мозку, щоб він допоміг розуміти мови світу. Це майбутнє. Сьогодні для навчання потрібен час, терпіння, постійне виконання домашнього завдання, повторення. Як же вчитися швидко та якісно?

Потрібно зрозуміти, що для навчання необхідно багато часу присвятити мові. Йдеться саме про глибокі знання. Для цього і створено експрес-курс. Для досягнення хорошого рівня потрібно пройти як мінімум чотири сходинки: starter, elementary, pre-intermediate, intermediate. На один щабель йде близько півроку, якщо людина навчається двічі на тиждень по годині. Якщо збільшити кількість годин, навчатися чотири рази на тиждень до півтори години, пройти рівень можливо за три місяці. Звичайно, навантаження збільшується, роботи багато, але й ефект отримуєте швидше. Якщо Ви навчаєтесь з нуля і берете експрес курс, то за один рік Ви зможете досягти В1(intermediate). Це та сходинка, яку вимагають іноземні компанії, спілкування відбувається вільно, обговорюються такі теми, як технології та екологія. На рівні В1 відбувається мало помилок, впевнена граматика, відмінне слухове сприйняття, Далі йдуть upper-intermediate, advanced, тобто просунуті сходинки. Але багато хто бере експрес курс, зупиняється на В1.

Зрозумійте, що експрес курс вимагає витримки. Хоч це і прискорений варіант, не чекайте на результат з першого уроку, дайте собі можливість увійти в курс справи. При вивченні з самого початку вже після перших трьох занять Ви відчуєте, як починаєте опановувати мову.

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах