Стереотипи про британців

 
22 грудня 2023
Стереотипи про британців
  1. У Великій Британії всі п'ють чай. Справді, традиція чаювання у п'ять годин вечора з'явилася у Великій Британії. Проте мало хто знає, що у Туреччині випивається не менше чаю, але про турків ніхто не говорить.
  2. У Лондоні завжди йдуть дощі. Великобританія це туманний і похмурий край. Дощі тут не рідкість. Все через те, що держава оточена теплою течією Гольфстрім. Крім того, країна оточена морем. Південна частина Великобританії тепліше і сухіше, ніж північна. Однак ніхто не замислюється над тим, що в Римі також багато опадів. Але про італійську столицю таких стереотипів не склалося.
  3. Усі британці говорять про погоду. Дійсно, ця тема популярна серед усіх вікових категорій у Великій Британії. Якщо Ви очікуєте автобуса на зупинці, не дивуйтеся, що заради ввічливості незнайомець може заговорити з Вами про погоду. Є припущення, що це склалося через те, що погодні умови нестабільні в цій країні.
  4. Британський гумор важко зрозуміти іноземцям. Це так. Смішні моменти в анекдотах часто будуються або на грі слів, яка зрозуміла лише людям, які знають англійську мову, або ж на абсурдній ситуації. Жарти базуються на інтонації, гостроті слів. Багато хто говорить, що англійський гумор часто нагадує айсберг, де дуже маленька його частина є видимою.
  5. Усі у Великій Британії дуже стримані. Це так. Британці не є емоційними, тримають емоції під контролем. Вони не розмахуватимуть руками і жестикулюватимуть, як італійці. Тому іноді важко зрозуміти, що насправді думає мешканець Великої Британії.
Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах