Чи варто везти дитину до Великобританії за навчальною програмою?

 
22 грудня 2023
Чи варто везти дитину до Великобританії за навчальною програмою?

Сьогодні багато мовних шкіл пропонують для дітей поїздки до Великобританії по 10 днів з метою навчання та розвитку. Подорожі включають проживання в комфортних готелях, триразове або п'ятиразове харчування, екскурсії Лондоном та околицями і, звичайно ж, відвідування розмовних клубів з носіями мови. Вікові обмеження різні, але мало хто відпустить своє чадо за кордон, якщо дитині менше 10 років, навіть у супроводі групи та викладача.

Варто сказати, що плюсів у поїздці набагато більше, ніж мінусів:

1. Ціна на ці подорожі нижча, ніж якби Ви самостійно купували тур.

З дітьми завжди їде вчитель чи навіть кілька викладачів, які відповідають за безпеку. Такі програми не перешкоджають батькам супроводжувати їхніх дітей, якщо вони хочуть. За додаткову плату, звісно.

2. Спілкування з носіями – плюс для дітей будь-якого віку. Якщо Ви живете у невеликому місті, американців, англійців, канадців може там і не бути. Онлайн не всі люблять навчатись. А тут удача: уроки з англійцями прямо на їхній Батьківщині.

3. Можливість відвідати столицю Великобританії та передмістя. Це мрія багатьох школярів. Не всі батьки можуть дозволити собі зробити такий подарунок їхньому чаду. Тут юні учні не лише відпочивають, а й дізнаються багато нового у компанії друзів.

З мінусів, мабуть, назвемо такі:

1. Ціна на цей тур все одно не маленька. Якщо Ви не можете сплатити за щось більше, ніж відпочинок на морі в найближчому селищі, така поїздка не буде доступна.

2. Неповнолітнього сина чи доньку доведеться відпустити далеко від дому без Вашого нагляду (якщо не можете купити тур і собі). Є батьки, кому це важко.

Загалом варто сказати, що подібні подорожі мають більше позитивних моментів, ніж негативних. Поїхати потрібно однозначно.

Онлайн навчання
Почніть навчання безкоштовно
Навчайтеся на нашій платформі з будь-якого пристрою
Будь ласка, заповніть поля нижче, щоб записатися на перший безкоштовний урок*
*Пробний урок йде 30 хвилин і включає знайомство з платформою, викладачем та визначення рівня
Авторські онлайн-дошка, відеочат та платформа для навчання
Можливість навчатися з будь-якої точки світу
Безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з усіх країн земної кулі
Можливість безкоштовно розвивати свою англійську на онлайн тренажерах